Jouw avontuur, jouw kunst!

Deze website is voor de ‘Heroes of the Road’. Het idee was om iets moois en tastbaars te maken voor een gedenkwaardige en onvergetelijke prestatie of herinnering. Iets om thuis of op aan vrienden te laten zien en te koesteren in plaats van in een opbergdoos te worden gegooid.

Een onvergetelijke herinnering aan de muur

Via de ontwerptool kun je van elke prestatie een onvergetelijke herinnering maken. Ontwerp je eigen sportposter met eigen thema, kleuren, titels en activiteiten.

Wil je jouw zwaarste triatlon, epische graveltocht, heroïsche fietstocht, langste wandeltocht of epische marathon herinneren? Of ben je organisator van een evenement? Wij kunnen unieke prints maken!

Pak je GPS en ga op pad!

Fietsen, rennen, wandelen, hiken, skiën, zeilen, kanoën… Waar je ook gaat en wat je ook gaat doen, vergeet niet om je GPS-tracker mee te nemen.

Je kunt een Heroad maken van één enkele activiteit of van meerdere activiteiten om zo een compleet beeld van een groter avontuur te creëren.

Herdenk jouw sportieve prestatie(s) in stijl! Maak een verbinding met Strava, selecteer de activiteit(en) en ontwerp je eigen kunstwerk

De waardering van heroad.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 5.0/10 gebaseerd op 1 reviews.